Actieve vakantie in Lloret de Mar


actieve_vakantie_in_lloret_de_mar.jpg

Lloret de Mar staat bekend als populaire vakantiebestemming voor jongeren die vooral willen genieten van zon, zee en uitgaan. Toch heeft deze prachtige Spaanse badplaats aan de beroemde Costa Brava ook alles in huis voor de vakantieganger die houdt van sportief bezig zijn en de omgeving verkennen. De omgeving van Lloret de Mar is dan ook prachtig; een schitterende kustlijn en een groen, ruig, bergachtig achterland waar je fantastische wandelingen kunt maken!

Activiteiten Lloret de Mar: excursies

Behalve dat u naar het strand kan gaan en om lekker te zonnen, zijn er uiteraard allerlei watersporten te beoefenen. Van duiken tot parasailen en van boottochten tot een ritje op de bananaboat. Maar er zijn ook diverse excursies in de omgeving waar u aan kunt deelnemen. Wat dacht u van een spannende jeepsafari in de natuur en de bergen? U verkent de omgeving en kunt ook kennis maken met traditioneel Spanje in één van de authentieke dorpjes.  In de hoog gelegen delen van de bergen heeft u een fantastisch uitzicht op de Costa Brava.

Wandelen of fietsen

Er zijn vanuit Lloret de Mar diverse wandel- en fietsroutes uitgezet zodat u langere of kortere wandelingen kunt maken. Ook fietsen kan, maar dan heeft u wel een mtb nodig. 

Barcelona 

Wat ook echt aan te bevelen is, is een citytrip naar Barcelona. Deze prachtige stad barst van de cultuur en historie. Bezoek de vele historische bezienswaardigheden zoals de beroemde kathedraal, de Sagrada Familia, of ga lekker shoppen. 

Lees meer over activiteiten Lloret de Mar op deze website.