Nijverdal – Restaurant Lagoon

Grand cafe / restaurant Lagoon te Nijverdal

Wij zijn om meerdere redenen ontzetten blij met de samenwerking met het grand cafe / restaurant Lagoon te Nijverdal. Dit grand cafe / restaurant ligt op een erg gunstig gelegen locatie in Nijverdal direct naast de ‘Nijverdalse bossen’. Het restaurant is splinternieuw en is officieel geopend in mei 2011. Het restaurant is geheel in ‘zomerse sferen’ ontworpen en de locatie rondom biedt voldoende parkeergelegenheid. In samenwerking met restaurant Lagoon te Nijverdal hebben wij een tweetal erg mooie arrangementen samengesteld ieders in meerdere luxe en prijs varianten.

 

Routebeschrijving

Komende vanaf de A35 – Uit de richting van Hengelo/Almelo/Wierden

Volg de A35 (richting Zwolle). Deze gaat bij wierden over op de N35. In Nijverdal rijdt u alsmaar rechtdoor over de ‘Grotestraat’ totdat u het centrum nadert aan u linkerzijde. Vervolgens rijdt u het centrum links voorbij en slaat u bij de eerste komende verkeerslichten (vlak voor de Nijverdalse berg), rechtsaf. U rijdt vervolgens door tot aan de eerst komende verkeerslichten. Bij deze verkeerslichten slaat u linksaf de Trompweg in. Deze weg rijdt u door totdat u aan de linkerzijde een parkeerplaats ziet. Dit is het verzamelpunt c.q. startpunt van Outdoor Unlimited.

Komende vanaf de A1 – Uit de richting van Amsterdam/Amersfoort/Deventer

Neem de afslag 26 (Lochem/Holten) en sla de N322 op. U gaat op de rotonde op de N322 rechtdoor. Sla rechtsaf bij de Poggebeltweg, u gaat dan richting Haarle, de weg gaat dan verder in de Kerkweg. Bij de Molenweg gaat u linksaf. Aan het einde van de Molenweg bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U rijdt vervolgens over de Nijverdalse berg, Nijverdal in. Bij de eerste verkeerslichten onderaan de berg slaat u linksaf. U rijdt vervolgens het spoor over en rijd door tot aan de verkeerslichten. Bij deze verkeerslichten slaat u linksaf de Trompweg in. Deze weg rijdt u door totdat u aan de linkerzijde een parkeerplaats ziet. Dit is het verzamelpunt van Outdoor Unlimited.

 

Komende vanaf de N35 РUit de richting van Zwolle/Raalte

U rijdt over de Nijverdalse berg, Nijverdal in. Bij de eerste verkeerslichten onderaan de berg slaat u linksaf. U rijdt vervolgens het spoor over en rijd door tot aan de verkeerslichten. Bij deze verkeerslichten slaat u linksaf de Trompweg in. Deze weg rijdt u door totdat u aan de linkerzijde een parkeerplaats ziet. Dit is het verzamelpunt van Outdoor Unlimited.