Elektrische trapondersteuning op een driewielfiets


elektrische_trapondersteuning_op_een_driewielfiets.jpg

Driewielfietsen voor volwassen worden steeds meer verkocht. Voor mensen die minder stabiel zijn in hun bewegingen is een driewieler ideaal; met zo’n fiets valt u veel minder snel. Mocht u wat onzekerder zijn en bang zijn om te vallen, kies dan voor een driewieler. U voelt zich dan veel zekerder en veiliger. De drempel om er op uit te trekken is veel minder hoog en dát komt uw gezondheid weer ten goede!

Elektrische trapondersteuning op een driewielfiets

Misschien heeft u nog zo uw bedenkingen, omdat u uit ervaring weet dat u op een gegeven moment tijdens een fietstocht erg moe wordt en u dan toch nog het hele stuk terug moet fietsen. Ook daar is een perfecte oplossing voor; elektrische trapondersteuning op een driewielfiets! Op momenten dat u moe bent, tegenwind heeft of heuvelopwaarts moet, zet u gewoon de motor aan en het trappen gaat super makkelijk. Eventueel hoeft u zelf helemaal niet meer te trappen en  kunt u even bijkomen terwijl u toch gewoon doorfietst op kracht van de motor.

Overtuigd? Of wil u eerst meer weten over het onderwerp? Op deze website leest u alles over elektrische trapondersteuning op een driewielfiets, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken!